Menu

Курси тестувальника QA Engineer у Львові Ціна 12 500 від QA Academy

Далі власне заняття, під час якого лектор показує на проекторі новий матеріал і слухачі одразу практикують на комп’ютерах. Усі питання вирішуються у процесі розгляду нової теми. Презентації та теоретичний матеріал подаються в електронній формі, домашні завдання також відправляються електронно. Також у нас щосуботи відбуваються безкоштовні консультації.

qa engineer курси

Можливість обирати комфортний формат роботи. QA Engineer може працювати як в офісі, так і віддалено. Вивчення та оптимізація етапів розробки для запобігання помилкам надалі. У груповому Telegram-чаті обговорюєте пройдений матеріал, ділитесь враженнями і задаєте питання. Інженер з QA з 4+ річним досвідом QA та 1+ роком у розробці/автоматизації.

Пришла на курс старт в

В кінці курсу всі студенти здають внутрішній іспит, після чого отримують електронний сертифікат, який підтверджує твої навички і знання. Доступ до відеозаписів занять в Особистому кабінеті протягом всього qa engineer курси навчання та 6 місяців після завершення курсу. Це класна можливість з нуля почати вивчати тему тестування і зануритися в QA світ;). Тут на мене чекали справжні проекти, практика і все це за доступну ціну.

  • Просунутий курс присвячено принципам автоматизації тестування та синтаксису мови програмування Java.
  • Досвід та знання з тестування допоможуть вирости у класного девелопера, досвідченого бізнес-аналітика чи проджект-менеджера.
  • Це класна можливість з нуля почати вивчати тему тестування і зануритися в QA світ;).
  • Ти зможеш задавати всі цікаві для тебе питання під час занять.

Курс QA Manual вони створили для початківців без технічної підготовки. Головна вимога до студентів — базові навички комп’ютерної грамотності. Кращі студенти мають можливість проходити стажування із подальшим працевлаштуванням у провідних ІТ-компаніх міста Львова. Вважається, що тестувальникам набагато простіше освоювати інші технічні напрями, тому третій шлях розвитку інженера QA — перехід у суміжну професію. Наприклад, у майбутньому тестувальник може стати розробником, дизайнером, product-менеджером та навіть бізнес-аналітиком. Щоправда, для цього доведеться додатково навчатися і глибше освоювати напрямок.

Після закінчення курсу QA engineer ви:

Але Аліна без проблем опанувала тестування і тепер допомагає зробити це студентам GoIT. Книги швидко втрачають актуальність, ютуб ролики – не структуровані. На курсі тебе чекає індивідуальна перевірка завдань викладачем і розгляд помилок та щотижневі живі консультації з групою.

qa engineer курси

Теорія та домашні завдання чекатимуть на тебе в нашій LMS-системі. Важливо розуміти, що junior-фахівець після курсу – це не junior-фахівець з досвідом роботи в компанії. Тому на старті кар’єри дохід може становити 500 доларів на місяць. Проте згодом ця сума зростатиме набагато швидше, ніж в інших сферах. Вивчити основи тестування можна самому чи на курсах QA.

Плюсы профессии тестировщик

Тестувальник ПЗ – це спеціаліст, який стежить за якістю продукту. Забезпечити якість означає, що продукт відповідає вимогам замовника (які прописано в технічній документації). Тобто, в ньому немає критичних помилок і все працює як задумано. Тестує бекенд в компаніях понад 3 роки. До цього працювала вчителькою молодших класів і думала, що вона невиправний гуманітарій.

Відчувати, що Ви нарешті реалізували свій потенціал. Отримувати від роботи задоволення та гідну винагороду — приходьте на курс QA з нуля. Наші уроки з тестування допоможуть структурувати наявні знання та набути нових за допомогою теоретичних відео-занять та практичного досвіду на «бойових» проєктах. Проходив тут курс „Адміністрування інфраструктури баз даних SQL“.

Допоможемо з вибором

Після проходження курсів тестування онлайн, найкращим студентам буде запропоновано посаду Junior QA-engineer в AVADA MEDIA. Змініть своє життя прямо зараз, освоївши затребувану професію – подайте заявку на безкоштовні курси QA онлайн від компанії AVADA MEDIA. Ще один варіант розвитку – горизонтальний, який передбачає зростання спеціаліста в одному з вужчих напрямків. Наприклад, закінчивши курси QA engineer, людина згодом може перекваліфікуватися на тестувальника юзабіліті, безпеки чи продуктивності.

qa engineer курси

Також ми зможемо оформити рахунок на європейську чи українську компанію. Залишіть заявку, і менеджер обов’язково запропонує Вам зручний варіант оплати. Спілкування у реальному часі з тренером та учасниками, а також додаткові модулі. Розбір інструментів тестування та сфери їх застосування.

Только практика, теория подтягивается в процессе

Отримуєте фідбек по домашній роботі від інструктора, вносите правки, покращуєте свою роботу. На уроках інструктор надає теоретичну базу та роз’яснює практичні завдання. Зможеш грамотно тестувати web-додатки, зрозумієш роботу HTTP протоколу.

Після 50 годин практики студент умітиме проводити мобільне тестування, розраховувати ризики та писати автотести. Також йому допоможуть опанувати універсальний словник тестувальника та створити портфоліо. Так, курс тестування розрахований на початківців, де ми «з нуля» навчаємо тебе нової професії. Якщо у тебе є сумніви, або ж ти вагаєшся – запрошуємо пройти безкоштовний курс з „Основ тестування“ або ж прийти на пробне заняття до існуючої групи. Фахівець у сфері викладання та тестування програмного забезпечення. Працює фрілансером, щоб мати можливість поєднувати викладацьку діяльність з роботою тестувальника та саморозвитком.

Leave a reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert